Guestbook


 Name *
 Email *
 Website
 Text *
* Required

Anti-spam measures
Please insert the letter and number combination into the text field before submitting the guestbook entry.
9 + 7=

(1)
(3) Ionita Flavius
Thu, 22 September 2011 10:12:57 +0000

Pentru a rupe putin monotonia cu "multumim Iliuta" sau "n-am cuvinte sa desciu intru totul experienta.." am ales sa postam impresiile noatre din 2 - 3 zile petrecute in Delta intr-o excursie organizata de acelasi Iliuta.

Ziua 3 - Am mers pe niste canale si lacuri linistite toata ziua pana ce am ajuns la mila 23 - capodopera, vorba lui Cata. Am campat la Mila, am facut un dus fierbinte, si in sfarsit, stam si noi la o masa. Imi pare rau ca nu am fotografiat ciorba, saramura si crapul la gratar - intr-un cuvant - capodopera.
Acum stam si savuram apusul, la o tuica din partea casei, un wisky de la noi si inca o bere de la ei - ce mai - capodopera


Ziua 4 – Popas in civilizatie la Mila 23 - Un mic dejun copios, sau nu prea dupa parerea lui Panzachi. Noroc ca am auzit chelnerita in timp ce savuram un lapte si asteptam omleta, ca a strigat la unul care spala o barca, sa mearga pana in sat ca nu mai au oua.
Am impachetat mai repede in dimineata asta - ne asteapta Grasu la Crisan pe la 15:00, oricum, nici unul dintre noi nu a plecat flamand de aici.

Suntem la vreo ora de crisan, am ales sa campam in salbaticie - nu e chiar ideal locul, dar ne-am aranjat ok.
Am bagat fiecare cate o conserva- Cost cu Panzaru gatesc pestele prins, eu beau o Havana Claub

Ziua 6 - La propriu - zorii zilei - la 6:30 eram toti treji, pana la 7 eram iesiti din corturi.
Tot la propriu - in salbaticie- e aproape sinistru pe aici.
Impachetam repede si intr-o ora, doua ridicam tabara si ne caram.
Am inceput cu un foc mic sa ardem gunoiul - ce nu arde luam cu noi in sac menajer - adevarati ecologisti, sau cel putin nu suntem tarani ca altii care lasa saci de gunoi prin Delta, desi vin cu barci la locurile de peacuit - niste tarani.
Azi ne-am propus sa ne apropiem cat putem de mare dar sa ramanem totusi pe un canal- baietii vor neaparat sa mai pescuiasca inca o zi.


A fost bestial azi, poate una dintre cele mai misto zile. Dupa ce dimineata m-am trezit cu o radacina infipta in spate si alta in f... , am luat-o agale pe un canal drept al carui orizont era practic infinit. Ne-am revenit insa repede cand am dat intr- un lac, care desi era cu apa dulce, mirosea a mare. Vantul batea cu putere, a trebuit sa vaslim contra vantului cu valuri ce ne bateau din lateral.


Nu foarte tarziu am ajuns la mare - Dupa o baie binemeritata, tipete si urlete in spuma marii, baie la fundu gol, o joaca cu caiace in valurile marii, fiind goale de data aceasta, fara bagaje, am tras la mal, am campat pe plaja, ne-am luptat cu tantarii pret de vreo doua ore, ne tragem sufletul la un foc de tabara de se vede mai bine ca farul din Sulina. Tuica ne tine companie, mai tarziu mancam si o conserva incalzita in jar, ce mai, ....., ni se citeste fericirea pe chipuri.

Concluziile le trageti singuri, noi stim una si buna - cu siguranta vom reveni la anul!!!